Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

Webcam Untuk Dalam Bilik Gelap Gulita! Review J5Create JVCU435 4K Ultra HD Webcam

0

Kamera Web USB ™ 4K ULTRA HD dengan Kawalan Jauh Zum Digital 5x menawarkan fungsi ePTZ (pan elektronik, kecondongan dan zoom) melalui alat kawalan jauh. Ia menyokong resolusi 4K @ 30 Hz dan mengoptimumkan panggilan video dengan zoom masuk dan zum keluar digital 5X, menjadikannya sempurna untuk mesyuarat di bilik persidangan besar dan juga untuk penggunaan satu orang.

Di samping itu, kamera web mempunyai penambahbaikan cahaya rendah, mikrofon dual kesetiaan bawaan, dan dua cara untuk mematikan lensa untuk privasi. Ia dilengkapi dengan kabel USB-C® dan penyambung USB ™ Type-A untuk berfungsi dengan peranti lama dan baru anda.

Video 4K Ultra HD yang mengagumkan

Rasakan resolusi video 4K berkualiti premium pada 30 FPS dengan semua perincian pergerakan dan ekspresi yang halus.

Pilihan Pan / Tilt / Zum Elektronik

Kawal pan kamera, kecondongan, dan zoom 5x dengan mudah untuk melihat jarak dekat menggunakan alat kawalan jauh IR yang disertakan.

Kolaborasi Bersemuka dengan Peningkatan

Peranti pertemuan semua dalam satu memberikan kualiti video yang unggul dengan resolusi definisi tinggi dan kejelasan audio kelas perniagaan.

Peningkatan Lampu Rendah terbina dalam

Lensa apertur F / 1.6 dan sensor gambar kamera keselamatan dengan kepekaan cahaya yang ditingkatkan memberi anda keupayaan untuk menangkap lebih banyak cahaya dan gambar yang lebih jelas, menjadikannya ideal untuk menangkap cahaya rendah dan pergerakan tanpa kabur.

Imej Lebih Cerah dan Lebih Cerah

Ciri peningkatan cahaya rendah secara automatik menyesuaikan kecerahan dan skala warna untuk mengakomodasi lingkungan cahaya rendah.

Sesuaikan Tetapan Kamera Web Anda

Aplikasi Webcam Companion adalah alat utiliti percuma yang boleh dimuat turun. Ini memberi anda kemampuan untuk menyesuaikan pelbagai tetapan gambar dan untuk mengawal pan, kecondongan, dan zoom pada kamera web.

H.264 | MPEG-4 AVC (Pengekodan Video Lanjutan)

Pemampatan video H.264 menyediakan video kualiti Blu-Ray ™ pada kadar bit yang jauh lebih rendah, dan meminimumkan pergantungannya pada sumber komputer dan rangkaian.

Mikrofon Kesetiaan Tinggi Dual terbina dalam

Dua mikrofon kesetiaan tinggi memberikan prestasi audio yang luar biasa, yang membolehkan semua orang mendengar dan didengar.

Lindungi Privasi Digital Anda

Dua cara untuk mematikan lensa untuk memastikan privasi terjamin. Anda boleh meluncurkan penutup privasi ke atas lensa sambil tidak menggunakan kamera atau mematikan audio dan video kamera dengan alat kawalan jauh.

Pilihan Pemasangan Fleksibel

Dengan klip siap tripod, anda boleh memasang kamera namun berfungsi dengan baik.

Bekerja dengan Perisian Persidangan Video Kegemaran Anda

Zoom ™, Facebook ™ Messenger, Skype ™, Microsoft Teams ™, dll

USB™ Plug-and-Play

Tidak diperlukan pemacu untuk Windows®, macOS®, atau Chrome OS ™! Cukup sambungkan komputer / komputer riba dengan kabel USB ™, dan anda boleh pergi. Dilengkapi dengan kabel USB-C® dan penyambung USB ™ Jenis-A, kamera web berfungsi dengan kedua-dua peranti lama dan baru anda.

Standard UVC/UAC Protocol
360° Rotation

Abe Cerah review Webcam 4K dari @j5create iaitu J5Create JVCU435.

Beli Webcam 4J J5Create dengan diskaun 25% di link ini: https://invol.co/cl45b3f

Leave A Reply

Your email address will not be published.